Υδραυλικές εργασίες

 

Η εταιρία διαχείρισης πολυκατοικιών Μαχαιρίδης Cleaning αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας πάντα εγγυημένα αποτελέσματα, με χρήση κορυφαίων υλικών, σύγχρονων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και εμπειρία πολλών ετών. Στις υπηρεσίες υδραυλικών εργασιών που προσφέρουμε περιλαμβάνονται:

 

Κατασκευή και επισκευή αποχετεύσεων, με χρήση ανθεκτικών υλικών για εγγυημένη κατασκευή υψηλών προδιαγραφών.

 

Αντλήσεις υδάτων, δίνοντας άμεσα λύσεις για αποτελεσματική άντληση, προλαμβάνοντας περαιτέρω προβλήματα που προκύπτουν από τη συσσώρευση υδάτων. Η υπηρεσία απευθύνεται τόσο σε πολυκατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους που αντιμετωπίζουν προβλήματα συσσώρευσης υδάτων, που προκύπτουν από έντονες βροχοπτώσεις ή κατασκευαστικά λάθη του ακινήτου.

 

Καθαρισμός και συντήρηση αντλιοστασίων, με αποτελεσματικότητα, τόσο για τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής τους, όσο και για τη σωστή λειτουργία τους.

 

Υδροβολές, υψηλής πίεσης με σύγχρονα μηχανήματα, ιδανικά για μεγάλους επαγγελματικούς χώρους.

 

Καθαρισμός βιολογικών λυμάτων, σε πολυκατοικίες, σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, προσαρμοσμένοι ειδικά για κάθε περίπτωση, με παροχή λύσεων τελευταίας τεχνολογίας, στην στην καλύτερη οικονομικά προσφορά.