Υπηρεσίες για πολυκατοικίες από τη εταιρία Μαχαιρίδης Cleaning

Υπηρεσίες για πολυκατοικίες από τη εταιρία Μαχαιρίδης Cleaning

Η διαχείριση πολυκατοικίας είναι ιδιαίτερα απαιτητική, όχι μόνο για τη διαδικασία έκδοσης κοινοχρήστων, η οποία είναι ήδη μια υπεύθυνη και χρονοβόρα εργασία, αλλά για όλες τις εργασίες που καθημερινά, μηνιαία και ετήσια πρέπει να πραγματοποιούνται χωρίς καθυστέρηση ή αναβολή.

Η συντήρηση ασανσέρ της πολυκατοικίας και ο τακτικός έλεγχος, είναι απαραίτητες υπηρεσίες για την ορθή και ασφαλή λειτουργία της πολυκατοικίας. Η εταιρία διαχείρισης πολυκατοικιών Μαχαιρίδης Cleaning, μεριμνά για την οργάνωση και πραγματοποίηση όλων των απαιτούμενων ελέγχων αλλά και την ανατροφοδότηση.

Μεταφέροντας τις υποχρεώσεις διαχείρισης μιας πολυκατοικίας σε μια εταιρία διαχείρισης πολυκατοικιών, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για πληθώρα εργασιών, όπως είναι ο έλεγχος των πυροσβεστήρων, ο έλεγχος πετρελαίου στον καυστήρα και ανατροφοδότηση, ο καθαρισμός όλων των κοινόχρηστων χώρων, ακόμα και αυτών που δεν είναι καθημερινά επισκέψιμοι αλλά επιβάλλεται να παραμένουν καθαροί.

Μέσα στις υπηρεσίες που φροντίζει να καλύψει η εταιρία Μαχαιρίδης Cleaning, είναι η πρόληψη τυχόν βλαβών, με έλεγχο του ασανσέρ, τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης και την καθαριότητα των υδρορροών και φρεατίων που προστατεύουν από πλημμύρες και υγρασία.

Με την ανάληψη των εργασιών που χρειάζεται μια πολυκατοικία από την εταιρία Μαχαιρίδης Cleaning, αποβάλλεται ένα άγχος, έχοντας υπόψη σας ότι η διαχείριση και η εξασφάλιση της ορθής λειτουργίας είναι στα σωστά χέρια!